Ajuntament de Canet de Mar

El delegat ha visitat Canet de Mar

query_builder   17 maig 2012 19:35

event_note Nota de premsa

El delegat ha visitat Canet de Mar

Salvador Jorba ha visitat Canet de Mar (Maresme)el 17 de maig i ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde, Jesús Marín i altres representants del consistori.  Entre els temes tractats han parlat de la necessitat d’un segon IES, dels problemes de finançament econòmic, de l’aprofitament del reciclatge per la indústria i del potencial turístic del modernisme canetenc.
Ajuntament de Canet de Mar
 
 
A començaments d’any van haver manifestacions de la comunitat educativa per reclamar a l’Ajuntament la cessió de terrenys perquè el Departament d’Ensenyament pugui construir un segon institut. L’institut actual és alhora referent per als estudiants de Sant Cebrià de Vallalta i Sant Pol de Mar.
 
També s’han tractat altres iniciatives, com ara les possibilitats dels plans feder per recuperar la porxada de l’Odeon de la Plaça Colomer, i l’inici de redacció del POUM. Jorba ha fet incís en que, malgrat la crisi, el país no es pot paralitzar i ha d’estar a punt per quan millori el context econòmic. En aquest sentit, malgrat la lluita contra el dèficit acumulat, l’Ajuntament també ha aprovat uns pressupostos que no redueixen la partida destinada a serveis socials.
 
Aprofitant la visita del delegat, el consistori ha convidat al president de la Generalitat, Artur Mas, perquè visiti Canet durant la cinquena Fira Mercat Modernista prevista pels dies 14, 15 i 16 de setembre de 2012.