Nissan

President Mas: "La planta de Nissan a Barcelona és l'exemple que amb actituds constructives i generoses podem assegurar-nos el futur

query_builder   23 maig 2012 15:44

event_note Nota de premsa

President Mas: "La planta de Nissan a Barcelona és l'exemple que amb actituds constructives i generoses podem assegurar-nos el futur

El president Mas a l'interior de la nova furgoneta elèctrica de Nissan
El president Mas a l'interior de la nova furgoneta elèctrica de Nissan
  • El cap de l’Executiu ha presidit aquest migdia la presentació de la nova furgoneta elèctrica de Nissan, que serà fabricada a nivell mundial per la planta de la Zona Franca de Barcelona

 

  • Mas ha agraït als treballadors i els directius de Nissan el gran esforç per fer una planta competitiva i ha assegurat que són la mostra que “quan les coses es fan bé, hi ha present i futur”

 

  • La fabricació de la nova e-NV200 a partir de l’any que ve suposarà una inversió de 100 milions d’euros i 700 nous llocs de treball
  
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha presidit aquest migdia l’acte de presentació del nou producte de Nissan, la furgoneta elèctrica NV200, que serà fabricada a nivell mundial per la planta d’aquesta empresa a la Zona Franca de Barcelona. El cap de l’Executiu ha subratllat el fet que la multinacional hagi escollit Barcelona entre tots els seus centres de producció del món i ho ha atribuït a “l’actitud constructiva, positiva i generosa” dels treballadors i dels directius de Nissan que “han fet un gran esforç per fer una planta competitiva i guanyar-se la confiança de l’empresa”. “Ens han donat una lliçó i és que quan les coses es fan bé, hi ha present i futur”, ha reblat.
 
El cap de l’Executiu s’ha congratulat d’aquest nou projecte que suposa una inversió de 100 milions d’euros i la creació de 700 llocs de treball. Ha agraït als responsables de la companyia presents a l’acte que hagin triat Barcelona, Catalunya i per extensió la resta de l’Estat per fer les seves apostes industrials de primer nivell. “En un moment en què sembla que hi ha tants núvols grisos en l’horitzó, i segurament n’hi ha alguns, que de tant en tant surti el sol, que vol dir que es faci una aposta industrial i de tecnologia avançada que puguem desenvolupar a casa nostra és un fet destacat”, ha dit.
 
“Aquest no és un país que estigui condemnat a perdre la seva vocació i la seva capacitat industrial”, ha afirmat Artur Mas.“Volem indústria, en tenim encara una gran part, la volem tecnològica i la volem exportadora, i tot això ho representa Nissan”, ha destacat.
 
El president ha assegurat que aquesta nova inversió “és una gran injecció de moral en aquests moments de cara al nostre present i futur”.Una injecció de moral i un crit d’esperança – ha continuat dient- per a aquella gent que està buscant feina i de moment no en troba, perquè amb indústries com aquestes podem tenir futur”.
 
Prèviament a la presentació del nou producte a la Zona Franca, el president Mas s’ha reunit breument amb els vicepresidents executius de Nissan, Andy Palmer i Takao Katagari, que han viatjat a Barcelona per fer públic l’anunci, i amb el director general de Nissan Motor Ibérica, Frank Torres. També hi ha estat presents el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias , i el secretari general d’Indústria i Pyme del Govern central, Luís Valero.

3  

Imatges

El president a l'acte de presentació de la nova furgoneta de Nissan

El president a l'acte de presentació de la nova furgoneta de Nissan 731

El president i els responsables de Nissan a l'acte de presentació

El president i els responsables de Nissan a l'acte de presentació 833

El president Mas a l'interior de la furgoneta

El president Mas a l'interior de la furgoneta 758