El TES i el Deganat dels Registradors de Catalunya impulsen la tramitació telemàtica

query_builder   25 maig 2012 13:38

event_note Nota de premsa

El TES i el Deganat dels Registradors de Catalunya impulsen la tramitació telemàtica

Imatge
Els registradors de la propietat, mercantils i de béns mobles són els encarregats de notificar a la Generalitat les inscripcions derivades de l’aplicació de la Llei del sòl.
 
El secretari de Territori i Mobilitat, Damià Calvet, i el Degà dels Registradors, Antonio Giner, han signat avui un conveni per tal d’impulsar la tramitació telemàtica de les inscripcions registrals.
 
El Reial Decret Llei 8/2011, d’1 de juliol, que modifica el text tefós de la Llei del Sòl, estableix que certs tràmits registrals han de ser comunicats pel registrador de la propietat a la comunitat autònoma corresponent. Aquesta comunicació ha de ser acompanyada de la certificació de les operacions realitzades i de l’autorització administrativa necessària.
 
Per tal de facilitar aquestes gestions, el Degà i el Departament de TES han acordat avui que les notificacions es faran de manera telemàtica, a través de la plataforma web creada pel mateix Deganat. Els registradors obtindran un rebut informàtic de la recepció per part de la plataforma, el qual servirà per acreditar el compliment de l’obligació legal.
 

2  

Fitxers adjunts

Imatge

Imatge
JPG | 315

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 191