La vicepresidenta Joana Ortega es reuneix amb el president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès i amb alcaldes de la comarca

query_builder   25 maig 2012 18:55

event_note Nota de premsa

La vicepresidenta Joana Ortega es reuneix amb el president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès i amb alcaldes de la comarca

Generalitat de Catalunya
També s'ha reunit amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i ha visitat les instal·lacions de l’empresa familiar Bombons Cudié, un dels motors econòmics de la comarca, que elabora les catànies, dolç típic de Vilafranca del Penedès.

La vicepresidenta del Govern i titular del Departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, ha visitat el 25 de maig Vilafranca del Penedès on ha mantingut una reunió de treball a l’Ajuntament amb l’equip de govern municipal. També ha visitat les instal·lacions de l’empresa familiar Bombons Cudié i, posteriorment, s'ha reunit amb els alcaldes de la comarca.
 
La vicepresidenta ha estat acompanyada de l’alcalde del municipi, Pere Regull; el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba; el director general d’Administració Local, Joan Cañada, i la directora dels Serveis Territorials del Departament de Governació i Relacions Institucionals a Barcelona, Esperança Albà.
 
Després ha anat al polígon industrial Cot de Moja, on ha visitat les instal·lacions de l’empresa familiar Bombons Cudié, que ha qualificat com "un dels motors econòmics de la comarca".  
 
A la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la presidenta s'ha reunit amb el president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Francesc Olivella, i amb alcaldes de la comarca. Durant la trobada, s'ha reflexionat sobre el contingut de la Llei de governs locals i hisendes locals i també s'ha parlat de les novetats de la futura convocatòria del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC).