Interns del CIRE participen en el dispositiu especial de neteja per a la revetlla de Sant Joan

query_builder   22 juny 2012 13:51

event_note Nota de premsa

Interns del CIRE participen en el dispositiu especial de neteja per a la revetlla de Sant Joan

Un grup format per 10 interns de règim obert, supervisats per dos capatassos, prendrà part en la recollida de brossa de les platges de Barcelona
Les brigades de serveis exteriors del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE) col·laboraran en el dispositiu de neteja de les platges de Barcelona després de les celebracions de la revetlla de Sant Joan, en el marc del dispositiu especial que prepara l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona.
 
Des de les 6 h del matí fins a les 12 h del proper 24 de juny, una colla formada per 10 interns de tercer grau participarà en la recollida de la brossa que acostuma a quedar a la sorra després de la festa de la nit anterior. Els presos, supervisats per dos capatassos, netejaran les platges i el perímetre del voltant del litoral urbà de la ciutat de Barcelona.
 

Aquest ja serà el novè any consecutiu en què el CIRE contribueix al manteniment del litoral barceloní l’endemà de la revetlla.

 

Els serveis exteriors del CIRE són colles externes d’interns propers a la finalització de la seva condemna que treballen en àmbits com el manteniment urbà, la neteja forestal, els trasllats o les reformes, amb vista, entre altres objectius, a l’adquisició d’hàbits que els ajudin a multiplicar les seves possibilitats de reinserció.