Controlat l'incendi d'una nau industrial a Castelló de Farfanya (Noguera)

query_builder   25 juny 2012 20:07

event_note Nota de premsa

Controlat l'incendi d'una nau industrial a Castelló de Farfanya (Noguera)

 
 
Al voltant de les 19.30 hores, els Bombers de la Generalitat han donat per controlat l’incendi que crema, des d’aquest migdia, la nau d’una empresa pastissera situada a la carretera C-26, al quilòmetre 16, al municipi de Castelló de Farfanya.
 
La nau, que és d’una sola planta, té una superfície d’uns 1.600m2. Des del primer moment s’ha treballat des de l’exterior per tal d’evitar que l’incendi es propagués cap al zona dels vestuaris de la piscina atès que una de les parets confrontava ambdós edificis. Quan les condicions ho han permès, els Bombers han accedit a l’interior de la nau per treballar directament sobre els punts calents.
 
En aquests moments, 8 dotacions continuen remullant la zona afectada pel foc que ha cremat totalment la instal·lació excepte les zones de les oficines. Cal recordar que preventivament s’han desallotjat els treballadors de l’empresa, els usuaris de la piscina i dos veïns de la zona. Cap persona ha resultat ferida.
 
Segons informa el Servei Català de Trànsit, a causa de l’incendi es dóna pas alternatiu a la carretera C-26, entre els quilòmetres 16 i 16’5, al seu pas per Castelló de Farfanya.
 
Fins al lloc de l’incendi també s’han desplaçat efectius del cos dels Mossos d’Esquadra i del Sistema d’Emergències Mèdiques.