Alumnes de les escoles de negocis de Harvard i de la London Business School visiten l'exposició sobre Ferran Adrià al Palau Robert

query_builder   26 juny 2012 08:44

event_note Nota de premsa

Alumnes de les escoles de negocis de Harvard i de la London Business School visiten l'exposició sobre Ferran Adrià al Palau Robert

Alumnes de les escoles de negocis de Harvard i de la London Business School van visitar, acompanyats de Ferran Adrià, l’exposició “Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat” el 25 de juny, al Palau Robert. Aquestes escoles i altres considerades entre les millors escoles de negocis del món han participat en el concurs “Global Ideas Challenge Competition d’elBullifoundation 2011-2012”.
Palau Robert
Ferran Adrià va explicar els continguts de l'exposició, que es presentarà a d'altres ciutats d'Europa i Amèrica després del seu pas pel Palau Robert, i també va parlar del projecte d'elBoullifoundation, que a partir del 2014 esdevindrà un centre d’experimentació i d’innovació gastronòmiques que difondrà les seves creacions per Internet.
L’objectiu d’aquest concurs internacional de Telefònica i Ferran Adrià és dissenyar propostes del que ha de ser elBoullifoundation. Hi han participat estudiants del programa Master en Business Administrations de les prestigioses escoles de negocis de Harvard Business School, HaasSchool of Business de la Universitat de Califòrnia-Berkeley, Columbia University, London Business School i Esade Business School.