El president, durant el lliurament dels diplomes als graduats

President Mas: "Tothom ha de saber que el català el seguirem parlant i el seguirem ensenyant passi el que passi"

query_builder   26 juny 2012 23:11

event_note Nota de premsa

President Mas: "Tothom ha de saber que el català el seguirem parlant i el seguirem ensenyant passi el que passi"

  • El cap de l’Executiu ha presidit l’acte de graduació dels alumnes de grau i postgrau de la promoció 2010-2011 de l’escola de negocis ESIC
 
  • En el decurs de l’acte s’han lliurat els Premis Aster, que enguany han distingit les empreses Fluidra i Grup DAMM, la il·lustradora Pilarín Bayés i les fundacions Arrels i Banc dels Aliments
El president, durant el lliurament dels diplomes als graduats
El president, durant el lliurament dels diplomes als graduats
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest vespre, en relació amb la darrera sentència del Tribunal Suprem sobre la immersió lingüística, que “ara és un moment que alguns ens ho discuteixen (el català), fins i tot alguns tribunals”, però ha manifestat que “tothom ha de saber que, com que és el nostre idioma des de fa més de 800 anys, el seguirem parlant i el seguirem ensenyant passi el que passi, i hi hagi les barreres que hi hagi”.
 
El cap de l’Executiu ha pronunciat aquestes paraules durant l’acte de graduació dels alumnes de grau i postgrau de la promoció 2010-2011 de l’escola de negocis ESIC. Els més de 500 assistents a l’acte han ovacionat la defensa de la llengua que ha fet el president, que també ha dit que “un idioma, qualsevol idioma, forma part de la identitat de la persona i dels pobles i tots són igual de respectables”.
 
Artur Mas també ha encoratjat els presents a aprendre com més idiomes millor. “Com més petit és un país -i el nostre ho és- més necessita poder-se equiparar als altres i un instrument clau són els idiomes”, ha dit el president, que ha demanat als graduats que pensin que “si un títol és important, tant o més ho és parlar un idioma estranger”.
 
Durant l’acte, que ha tingut lloc a l’Auditori de Barcelona, també s’ha fet el lliurament dels Premis Aster, que atorga anualment ESIC, i que enguany han distingit les empreses Fluidra i Grup DAMM, en les categories de Trajectòria Empresarial i Comunicació Empresarial, respectivament, i la il·lustradora Pilarín Bayés, en la modalitat de Comunicació Professional. A més, s’han atorgat dues mencions especials del Premi de Trajectòria Empresarial a les fundacions Arrels i Banc dels Aliments Barcelona.
 
El president Mas ha felicitat tant els graduats com els premiats i ha animat els assistents a “ajudar-nos tots plegats perquè Catalunya sàpiga embolicar, comunicar i vendre millor el talent que tenim a casa nostra”. Així mateix, ha destacat la necessitat de la formació i de les actituds, “que són tan importants com el coneixement”. “La més difícil de les conquestes és la d’un mateix i quan l’aconsegueixes, encara que vinguin crisis o dificultats, tens capacitat de superar-les”, ha reblat.
 

3  

Imatges

Diplomes

Diplomes 916

Menció Especial a Arrels i Banc dels Aliments

Menció Especial a Arrels i Banc dels Aliments 489

Premi a Pilarín Bayés

Premi a Pilarín Bayés 565