Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Calonge

query_builder   27 juny 2012 12:57

event_note Nota de premsa

Felip Puig assisteix a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Calonge

Foto
El conseller d’Interior, Felip Puig, ha assistit avui a la reunió de la Junta Local de Seguretat de Calonge, celebrada a l’Ajuntament de la localitat i presidida per l’alcalde, Jordi Soler.
 
La junta ha servit per posar de manifest la bona col·laboració i cooperació que hi ha entre els diferents cossos de seguretat i, en especial, entre la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, que ha permès que hi hagi un 1,5% menys de fets coneguts entre delictes i faltes.
 
A Calonge els delictes han baixat en el cas dels robatoris, en general, a vehicles, a establiments i a empreses, i, en canvi, han pujat els delictes contra el patrimoni. Aquest és un dels punts que la Junta ha posat damunt la taula i els cossos policials s'han compromès a treballar intensament per disminuir aquest tipus de delictes.
 
La participació del conseller a la Junta, acompanyat del director general d’Administració de Seguretat, Andreu Joan Martínez; el subdirector territorial  d'interior a Girona, Albert Ballesta, i el comissari en cap de la Regió Policial Girona, Joaquim Belenguer, ha servit també per analitzar el funcionament de la xarxa RESCAT, que està en funcionament des de l'abril del 2011.