El director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Domènec Vila, va entregar les plaques d’Artesania Alimentària Cansalader Xarcuter que identificaran les botigues com a empreses artesanes.
En total, ja sumen més de 100 establiments d’aquest sector els reconeguts com empreses artesanes a Catalunya
Els establiments reconeguts amb aquest distintiu són:
Badia Distribucions Gastronòmiques, SL Mont-Roig del Camp (Tarragona)
Ca d'Antema, La Plana de Mont-ros (Lleida)
Ca l'Estevet, L'Ordal (Barcelona)
Cal Pepe - Josep Grados, Sta Margarida de Montbui (Barcelona)
Can Jordi – Xarcuteria, Sta Eugènia de Berga (Barcelona)
Carnisseria Planagumà, Olot (Girona)
Carnisseria Seli, Torroella de Montgrí(Girona)
Carnisseria Xarcuteria Saborit, SCP Calldetenes (Barcelona)
Carnisseria-Xarcuteria La Noguera, Cambrils (Tarragona)
Carnisseria-Xarcuteria Masgoret, Tarragona
Carns Bertran, SL Tarragona
Carns i Embotits Juncà, Besalú (Girona)
Casa Badia, Tremp (Lleida)
Casa Fonso, La Torre de Cabdella (Lleida)
La Botifarreria, Sta. Maria Barcelona
Pau i Antoni Arroyo, SL, El Vendrell (Tarragona)
Prió Xarcuters, La Pobla de Segur (Lleida)
Rull Llorens, CB, Falset (Tarragona)
Les empreses artesanes alimentàries duen a terme processos d’elaboració controlades per la intervenciópersonal de l’artesà responsable de l’obrador, que garanteixen al consumidor un producte finaindividualitzat, de bona qualitat i amb característiques diferencials. Per amés informació:
www.gremicarn.cat