Extingits els incendis de Cabacés (Priorat) i Sant Mateu de Bages (Bages)

query_builder   1 juliol 2012 12:29

event_note Nota de premsa

Extingits els incendis de Cabacés (Priorat) i Sant Mateu de Bages (Bages)

 
· El foc declarat als Prats de Rei (Anoia) divendres al migdia segueix controlat i 10 dotacions vigilen el perímetre
 
· Els dos avions de vigilància i atac (AVA) dels Bombers de la Generalitat continuen col·laborant en l’extinció dels incendis forestals que afecten el País Valencià
 
· La Direcció General de Protecció Civil informa que es manté en prealerta el Pla d’Incendis Forestals de Catalunya, Infocat
 
 
Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit, aquesta nit, l’incendi declarat el passat dia 27 de juny al vespre a Cabacés (Priorat) i que, segons el cos d’Agents Rurals, ha cremat 115 hectàrees, totes elles dins el Parc Natural de la Serra de Montsant.
 
Incendi de Sant Mateu de Bages (Bages)
Pel que fa a l’incendi d’ahir al migdia, a Sant Mateu de Bages (Bages), els Bombers de la Generalitat l’han donat per extingit aquest matí, tot i que una dotació mantindrà la vigilància a la zona fins aquest migdia. Segons confirma el cos d’Agents Rurals, la superfície afectada és 1,2 hectàrees.
 
Incendi dels Prats de Rei (Anoia)
El foc declarat als Prats de Rei el divendres dia 29 al migdia segueix controlat i 10 dotacions són a la zona vigilant possibles revifalles i revisant els punts calents que puguin sortir. Els mitjans terrestres destinats a la zona confirmen que ha començat a ploure i és possible que durant el dia d’avui es vagin retirant dotacions.
 
Dos AVA col·laboren en l’extinció dels incendis del País Valencià
Finalment, dos avions de vigilància i atac (AVA) dels Bombers de la Generalitat segueixen destinats al País Valencià per col·laborar en les tasques d’extinció dels incendis forestals declarats els darrers dies, en resposta a la sol·licitud feta des del Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana.
 
La Direcció General de Protecció Civil manté en prealerta del Pla d’Incendis Forestals de Catalunya, Infocat.
 
 
Cerdanyola del Vallès, 1 de juliol de 2012
12.25 hores