Rescatat el cos d'un home ofegat a la platja de Vilassar de Mar (Maresme)

query_builder   2 juliol 2012 13:02

event_note Nota de premsa

Rescatat el cos d'un home ofegat a la platja de Vilassar de Mar (Maresme)

La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya (DGPC), a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, ha rebut avís aquest matí del rescat del cos d’un home que havia patit un ofegament a la platja de Vilassar de Mar (Maresme).
 
El cos d’un home d’entre 30 i 35 anys natural de València i amb veïnatge a Catalunya, s’ha trobat a les 10.20 hores d’aquest matí a la platja de Vilassar de Mar, a l’alçada del club nàutic. Uns banyistes han trucat al 112 per informar que havien tret una persona de l’aigua i semblava que estava morta. El 112 ha activat el protocol d’actuació.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques ha enviat una ambulància de Suport Vital Bàsic i un helicòpter medicalitzat, els tècnics sanitaris han fet maniobres de reanimació, amb resultats infructuosos.
 
En aquest succés també ha treballat la Policia Local de Vilassar de Mar i el cos dels Mossos d’Esquadra, amb 3 dotacions.
 
Tot i que les platges de Vilassar de Mar compten amb servei de vigilància i prevenció, gestionats per l’empresa Proactiva, el servei comença a partir de les 10.30 hores fins a les 18.30 hores.