Protecció Civil: preventivament en prealerta el FERROCAT per la caiguda d'un camió a la via dels FGC a Manresa sense ferits ni afectació

query_builder   4 juliol 2012 13:17

event_note Nota de premsa

Protecció Civil: preventivament en prealerta el FERROCAT per la caiguda d'un camió a la via dels FGC a Manresa sense ferits ni afectació

La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha posat en prealerta preventiva el Pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril Ferrocat per la caiguda d’un camió, per un terraplè, a les vies de la línia R5 dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) entre les estacions de Manresa Viladordis i Manresa Baixador. El conductor del camió ha resultat il·lès ja que era fora del camió en aquells moments.
A conseqüència de l’incident, FGC ha suspès momentàniament la circulació de trens entre les estacions Manresa Viladordis i Manresa Baixador, entre les que s’està donant servei de transport alternatiu. La mateixa empresa del camió accidentat ha gestionat una grua, que ha arribat als vols de les 12.30 hores, per retirar el vehicle accidentat.
Cal recordar, que en aquest incident no hi ha hagut cap col·lisió ni cap risc per a cap comboi de FGC, només el camió que ha quedat a les vies i s’ha hagut de suspendre el servei de transport de viatgers entre les estacions de Manresa Viladordis i Manresa Baixador.
En la gestió de l’incident han participat els Bombers de la Generalitat, que han desplaçat 2 dotacions, Mossos d’Esquadra amb 2 dotacions, Policia Local amb una i Protecció Civil de Manresa.