Prop de 60 professionals i docents participen a la I Jornada d'Innovació INNOVAFP

query_builder   4 juliol 2012 15:57

event_note Nota de premsa

Prop de 60 professionals i docents participen a la I Jornada d'Innovació INNOVAFP

  • L’objectiu de la jornada, organitzada pel Departament d’Ensenyament, ha estat donar a conèixer el programa d’innovació i transferència de coneixement a la Formació Professional
INNOVA FP 04.07.12
Prop de 60 professionals i docents han participat aquest matí a la I Jornada d’Innovació INNOVAFP, organitzada pel Departament d’Ensenyament amb l’objectiu de donar a conèixer el programa d’innovació i transferència de coneixement a la Formació Professional. A la jornada hi han participat empreses interessades en aprofitar el servei d’innovació que s’ofereix des de l’FP i centres interessats a oferir el servei d’innovació a les empreses.
 
El director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, Melcior Arcarons, ha assenyalat durant la cloenda de l’acte la importància que té per als centres d’FP la configuració d’una cartera de serveis docents i no docents, entre els quals destaquen el servei d’innovació i transferència de coneixement, al servei de la qualificació de les persones i la competitivitat de les empreses.
 
El subdirector general de Programes, Formació i Innovació, José Antonio Martín, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda a l’acte. En la jornada, s’ha constituït una taula rodona on s’han exposat exemples duts a terme amb empreses per part de centres que han iniciat el servei d’innovació de forma experimental. Ha estat formada per responsables de l’Institut La Garrotxa i l’Institut Miguel Altuna, del món acadèmic, i representants de les empreses Endoteràpia Vegetal i Resol, vinguts de l’àmbit empresarial.
 
El director del centre d’innovació d’EADA, Franc Ponti, ha dirigit una Ponència sobre “Com innovar, i per què, en un context empresarial de crisi”. Finalment el sotsdirector d’FP de l’Institut La Caparrella, Mario Urrea, i el cap del departament d’imatge i so de l’Institut La Mercè, José Martínez, han esbossat l’experiència particular ja iniciada enguany des de la xarxa INNOVAFP. Els patrocinadors d’aquesta primera sessió han estat el Projecte Spin-Off i la Xarxa de Projectes d’Integració de l’FP del Departament d’Ensenyament.
 
 
4 juliol de 2012

1  

Imatges

INNOVA FP 04.07.12

INNOVA FP 04.07.12 4464