El delegat del Govern ha visitat l'empresa TOPOX de Vallmoll

query_builder   6 juliol 2012 17:47

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern ha visitat l'empresa TOPOX de Vallmoll

Acompanyat per l’alcalde de Vallmoll, Josep Lluís Cusidó, ha pogut veure el sistema de producció de la fàbrica
El delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, acompanyat de l’alcalde de Vallmoll, Josep Maria Cusidó, ha fet una visita aquest matí a les instal·lacions de l’empresa TOPOX de Vallmoll. L’empresa, dedicada a la fabricació de material per a l’aïllament tèrmic d’edificis i d’indústries, és una societat de capital 100% català que té també una altra factoria a Toledo.
 
El director general de TOPOX, Jesús Ladera, ha fet una explicació de la producció que es fa a Vallmoll, on es va instal·lar l’any 2006. TOPOX fabrica poliestirè, amb l’afegit, com deia Jesús Ladera, “que es recicla tot el material sobrant de la producció. Aquest material es recicla i es reutilitza com a matèria primera. A les nostres plantes no tenim residus de producció”. De fet, a tocar de TOPOX es troba l’empresa TRAXPO, propietat de la mateixa societat, que és a on es fa el procés de reciclatge del material, i que també ha visitat el delegat aquest matí.
 
Joaquim Nin ha destacat l’aposta “ecològica que ha fet aquesta empresa i els esforços que estan desenvolupant sobretot tenint en compte les dificultats que travessa el món de la construcció i les seves empreses vinculades. TOPOX és un exemple de gestió i d’iniciativa, ja que ha fet una aposta molt important per cercar nous mercats que els permetin, no només mantenir el negoci, sinó ampliar-lo”.
 
L’empresa TOPOX distribueix el 50% de la seva producció a Espanya i l’altre 50% a Europa, a països com França, Portugal, Itàlia, Alemanya o la Gran Bretanya. L’any 2011 va facturar 32 milions d’euros, quasi 5 vegades més que el que va facturar el primer any d’implantació el 2006.
 
L’empresa dóna feina a 70 treballadors.

2  

Fitxers adjunts

Fotografia de la visita

Fotografia de la visita
JPG | 2569

Fotografia de la visita

Fotografia de la visita
JPG | 2618