Premis de disseny

Laus d'Or i el Laus de Plata per l'exposició sobre Sándor Márai, produïda pel Palau Robert.

query_builder   10 juliol 2012 10:10

event_note Nota de premsa

Premis de disseny

Laus d'Or i el Laus de Plata per l'exposició sobre Sándor Márai, produïda pel Palau Robert.

L’empresa Art of Company ha estat guardonada amb el Laus d’Or i el Laus de Plata, en les categories  de gràfica per a administracions públiques i gràfica aplicada a espais, per l’exposició “Sándor Márai. Un pelegrí del segle XX”, produïda pel Palau Robert. Els Premis Laus de disseny els atorga l’Associació ADG-FAD (Directors d’Arts i Dissenyadors Gràfics-Foment de les Arts i del Disseny).
El director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, i els representants de l’empresa Art of Company van assistir a l’acte.
L’exposició dedicada a l’escriptor hongarès Sándor Márai es va presentar al Palau Robert i també a l’Oficina de Turisme de la Delegació de la Generalitat a Girona.La mostra va ser organitzada per la Generalitat de Catalunya i el Govern hongarès per descobrir i apropar-se a la vida i a l’obra d’un dels escriptors més importants de la literatura europea del segle XX.
El lliurament dels Premis Laus va tenir lloc  al Teatre del CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona), en un acte presidit pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell.