MODA

Els creadors Toni Francesc, Celia Vela, Gori de Palma, Guillermina Baeza i Manuel Bolaño protagonitzen el segon dia del 080 Barcelona Fashion amb gran afluència de públic

query_builder   11 juliol 2012 19:24

event_note Nota de premsa

MODA

Els creadors Toni Francesc, Celia Vela, Gori de Palma, Guillermina Baeza i Manuel Bolaño protagonitzen el segon dia del 080 Barcelona Fashion amb gran afluència de públic

 

  • El palau de Pedralbes, escenari de la present edició del 080 Barcelona Fashion, ha acollit avui també la presentació de les propostes de Shipper/Arques, amb la col·lecció “L’ànima”, segona part de la trilogia que el tàndem de creadors dedica a la novel·la “El Retrat de Dorian Gray”. La jornada es tancarà aquest vespre amb la desfilada de la firma Mango.

 

  • La segona jornada del certamen s’ha caracteritzat per una gran afluència de públic, tant a les desfilades com a les activitats paral·leles. A banda dels 544 periodistes de prop de 200 mitjans de comunicació catalans, estatals i internacionals, un centenar de compradors i centrals de compra s’han acreditat per assistir al certamen.

 

  • Demà presentaran les seves propostes per a la primavera/estiu 2013 les firmes Sur, Yolan Cris, Siki Im, Justicia Ruano, Lurdes Bergada & Sygman Cycala i Martínez Lierah. Tancarà la passarel·la demà el creador Alexis Reyna.
 
 
 
La segona jornada de la desena edició del 080 Barcelona Fashion, que se celebra del 10 al 13 de juliol al palau de Pedralbes, ha transcorregut amb gran afluència de públic, A banda dels 544 periodistes de prop de 200 mitjans de comunicació catalans, estatals i internacionals, un total de 100 compradors i representats de centrals de compra s’han acreditat per assistir al certamen.
 
La firma Schipper/Arques ha obert aquest matí la passarel·la amb la seva col·lecció de dona per a la primavera/estiu 2013. Sota el títol “L’ànima”, el tàndem de dissenyadors ha presentat la segona part de la trilogia que dediquen a la novel·la “El Retrat de Dorian Gray”.
 
La presentació de la col·lecció per a dona “Gypsum” del dissenyador Toni Francesc, s’ha fet als jardins del palau de Pedralbes i ha comptat amb la participació de l’actriu Clara Lago, El creador Gori de Palma ha tornat a la passarel·la 080, amb la col·lecció per a home i dona “Witch House”, inspirada en diferents doctrines religioses i filosòfiques i en personatges com Victor Hugo, Charles Dickens o Artur Conan Doyle i articulada a partir del blanc i el negre.
 
Sota el títol “Take me somewhere” la firma Who, de la dissenyadora Laia Roca ha presentat uns dissenys amb teixits frescos i colors suaus, com el gris perla, el blanc i el negre. De la seva banda, Celia Vela ha presentat la col·lecció per a dona sota el títol “...i un vestit maragda”, i Guillermina Baeza les seves propostes en roba interior i llenceria amb la “Col·lecció Íntim”. El dissenyador Manuel Bolaño, guanyador del Premi 080 a la Millor Col•lecció en dues ocasions, ha presentat les seves propostes en moda de dona amb la col·lecció “La première toile”.
 
La jornada es tancarà aquest vespre amb la desfilada de la firma Mango. Demà dijous, presentaran les seves col·leccions per  la primavera/estiu 2013 les firmes Sur, Yolan Cris, Siki Im, Justicia Ruano, Lurdes Bergada & Sygman Cycala i Martínez Lierah. Tancarà la passarel·la demà el dissenyador Alexis Reyna.
 
 
Festival 080 Llunàtics
 
En el marc del festival 080 Llunàtics -iniciativa innovadora que vincula el sector tèxtil amb les últimes tecnologies, on dissenyadors, centres tecnològics i empreses punteres interactuen entre si a través d’un cicle de conferències i un espai de networking- l’artista Lucy McRae ha demostrat com la tecnologia transforma el cos humà i les seves emocions.
 
L’artista ha seduït els assistents del Festival Llunàtics 080 amb la seva ponència basada en els múltiples projectes que impulsa per demostrar que la tecnologia pot transformar el cos humà i les seves emocions. Aquesta visionària artista australiana se la coneix com ‘l’arquitecta del cos’ pels seus continus experiments creatius on la tecnologia convergeix amb l’escultura, la moda i l’anatomia humana. Amb un llenguatge amè, Lucy McRae ha exposat les creacions més significatives fruit de la seva constant investigació en materials i textures.
 
Pel matí, l’artista Margarita Benítez ha donat les claus bàsiques per entendre els seus treballs basats en la tecnologia i les seves implicacions a la nostra vida quotidiana. L’obra de Benítez reflecteix com la societat actual s’enfronta als problemes subjacents de la tecnologia.
 
Demà dijous, la directora de comunicació de Google, Marisa Toro presentarà a les 17:30h les darreres innovacions de Google i explicarà com es posen a disposició de les persones per millorar-ne la qualitat de vida. Alguns d’aquests projectes son les Google Project Glass, les ulleres de Google amb realitat virtual.
 
Nota: Disposeu d’informació addicional i de les fotos de les desfilades al web:

7  

Fitxers adjunts

Disseny de Celia Vela

Disseny de Celia Vela
JPG | 1496

Disseny de Gori de Palma

Disseny de Gori de Palma
JPG | 1470

Disseny de Guillermina Baeza

Disseny de Guillermina Baeza
JPG | 1552

Disseny de Schipper Arques

Disseny de Schipper Arques
JPG | 1317

Margarita Benítez, en un moment de la conferència

Margarita Benítez, en un moment de la conferència
JPEG | 73

Disseny de Who

Disseny de Who
JPG | 1343

Disseny de Toni Francesc

Disseny de Toni Francesc
JPG | 904