Adjudicació de sis pisos amb protecció oficial a comarques de Tarragona

· Tots els habitatges són de lloguer amb opció de compra

query_builder   20 juliol 2012 14:43

event_note Nota de premsa

Adjudicació de sis pisos amb protecció oficial a comarques de Tarragona

· Tots els habitatges són de lloguer amb opció de compra

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha adjudicat aquesta setmana sis pisos amb protecció oficial a diversos municipis de Tarragona: 2 a la Constantí (Tarragonès), 2  a l’Arboç (Baix Penedès) i 2 a Cunit (Baix Penedès). Tots es troben inclosos dins del Pla de xoc del Departament de Territori i Sostenibilitat per oferir els habitatges desocupats de la Generalitat.
 
Els pisos de Constantí es troben situats al carrer de Falset. N’hi ha un de dos dormitoris que té una superfície de 54,89 m2 i el preu mensual del lloguer és de 196,86 euros. L’altre té tres dormitoris en una superfície de 82,21 m2 i el preu mensual és de 279,91 euros.
 
Dels habitatges de l’Arboç n’hi ha un a l’avinguda del Penedès  que té dos dormitoris en una superfície de 65,19 m2 i té una plaça d’aparcament i un traster vincults. El preu mensual del lloguer és de 233,17 euros. L’altre pis està a l’avinguda de Tarragona i té tres dormitoris en una superfície de 77,42 m2. Té aparcament vinculat i el preu mensual del lloguer és de 265,35 euros.
 
A Cunit els dos habitatges estan al carrer de Montserrat i tenen tres dormitoris en una superfície de 61,27 m2. Tenen una plaça d’aparcament vinculada i el preu mensual del lloguer és de 243,19 euros.
 
A tots els preus dels habitatges cal afegir les despeses de comunitat i l’IBI. Els adjudicataris de lloguer amb opció de compra, signaran un contracte d’arrendament per 10 anys i, dins d’aquest termini, podran disposar d’una opció de compra. Si opten per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte podran donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat abonada.
 
Mesures del Pla de xoc per a 3.000 pisos
 
El Pla de xoc de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya té com a objectiu assignar uns 3.000 habitatges desocupats del parc públic de la Generalitat. Les mesures més rellevants del Pla són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries permanentment obertes.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa adjudicació comarques de Tarragona

Nota de premsa adjudicació comarques de Tarragona
PDF | 42