Mor un home ofegat en una platja de Pineda de Mar (Maresme)

query_builder   25 juliol 2012 18:55

event_note Nota de premsa

Mor un home ofegat en una platja de Pineda de Mar (Maresme)

La Direcció General de Protecció Civil de Catalunya (DGPC), a través del Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT, ha rebut avís aquest migdia, als volts de les 17:08 hores, de la mort d’un home ofegat a la platja de la Riera del municipi de Pineda de Mar (Maresme).
 
Segons les primeres informacions, l’home, Jacques A. de nacionalitat estrangera i de mitjana edat, hauria aparegut a la platja arrossegat per les onades sense que cap banyista l’hagués vist demanar auxili prèviament. Ràpidament, els banyistes han trucat al 112 que ha activat el seu protocol d’actuació.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat al lloc una ambulància de Suport Vital Bàsic i una ambulància Medicalitzada. Els tècnics sanitaris han fet maniobres de reanimació amb resultats infructuosos.
 
En aquest succés també hi ha treballat la Policia Local de Pineda de Mar i el cos dels Mossos d’Esquadra, amb 3 dotacions, una d’elles d’investigació. Un cop s’ha certificat la mort de l’home, el metge forense i els serveis funeraris s’han fet càrrec del cos.