L'exposició sobre Ferran Adrià i elBulli al Palau Robert ha rebut 340.000 visitants fins al juliol

query_builder   30 juliol 2012 11:31

event_note Nota de premsa

L'exposició sobre Ferran Adrià i elBulli al Palau Robert ha rebut 340.000 visitants fins al juliol

340.000 persones ja han visitat, al Palau Robert, l’exposició “Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat” a finals de juliol. Una mostra que capta l’interès tant del públic català com dels nombrosos ciutadans espanyols, d’Europa i de la resta del món que visiten Barcelona durant els mesos d’estiu.

Precisament, el 30 de juliol del 2012 es compleix el primer aniversari del tancament del restaurant elBulli, que s’ha reinventat en elBullifoundation, centre d’experimentació i d’innovació gastronòmica que difondrà les seves creacions per Internet a partir del 2014.
D’altra banda, cal destacar que més de 6.000 infants i joves d’escoles, casals i centres d’esplai  han participat en les activitats educatives que el Palau Robert ha organitzat durant el curs escolar i el mes de juliol per conèixer millor el contingut de l’exposició. Els infants i joves han visitat l’exposició i han fet tallers, amb una temàtica adaptada a cadascun dels grups escolars, amb l’objectiu d’endinsar-se en el món dels sentits i de les sensacions dels plats creats pel cuiner més influent de finals del segle XX i principis del XXI.