Es lliuren 31 pisos de lloguer amb opció de compra al sector de la Mariola, de Lleida

query_builder   30 juliol 2012 13:08

event_note Nota de premsa

Es lliuren 31 pisos de lloguer amb opció de compra al sector de la Mariola, de Lleida

El delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, la cap del Servei Territorial d’Habitatge a Lleida, Rosa Loncà, i l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, han lliurat les claus de 31 pisos amb protecció oficial al sector de la Mariola Gardeny, de Lleida (Segrià). Els habitatges formen part del Pla de xoc, que gestiona l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per oferir els pisos desocupats de la Generalitat.
 
Els pisos estan situats al carrer Onze de Setembre, tenen una superfície que va dels 51 m2 als 77,5 m2, de dues a tres habitacions i una plaça d’aparcament vinculada. La renda mensual és de 220 euros a 312,4 euros, més les despeses comunitàries de 31,2 euros a 48,7 euros, i són de lloguer amb opció de compra, cosa que vol dir que les persones adjudicatàries signen un contracte d’arrendament per 10 anys i dins d’aquest termini poden disposar d’una opció de compra. Si opten per adquirir el pis, durant els cinc primers anys de vigència del contracte, poden donar com a entrada les quotes ja pagades. A partir del cinquè any, les condicions varien segons la quantitat abonada.
TES
Pla de xoc per adjudicar 3.000 pisos desocupats
 
El Pla de xoc té com a objectiu assignar uns 3.000 habitatges del parc públic de la Generalitat que estan buits. Les mesures més rellevants del Pla són les següents:
 
  • reconversió dels habitatges de compra a lloguer amb opció de compra
  • rebaixa dels preus de lloguer per situar-los per sota dels de mercat lliure
  • règim d’adjudicacions més àgil, amb convocatòries sempre obertes.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 29

Fotografia de l'acte de lliurament

Fotografia de l'acte de lliurament
JPG | 725