Comunicat diari de risc d'incendi forestal (previsió per demà, 31 de juliol de 2012)

query_builder   30 juliol 2012 17:11

event_note Nota de premsa

Comunicat diari de risc d'incendi forestal (previsió per demà, 31 de juliol de 2012)

Segons el mapa diari de perill d’incendi forestal que elabora la Direcció General del Medi Natural i Biodiversitat, demà dimarts el perill d’incendi s’incrementa. A zones de l’interior de Terres de l’Ebre el perill serà entre alt i molt alt, i alt a l’interior i nordest. A zones del Litoral serà entre alt i moderat, i moderat o baix al Pirineu i Prepirineu. 
Mapa de risc d'incendi forestal
Segons les previsions citades més avall, a partir de la tarda pot ser que hi hagi certa inestabilitat al Pirineu i al Prepirineu. A les Terres de l’Ebre poden descarregar tempestes que podrien anar acompanyades de llamps, amb la qual cosa Bombers de la Generalitat indica que caldrà fer seguiment de l’episodi. Cal recordar que, des de primera hora d’aquest matí, l’incendi de l’Alt Empordà ja està extingit.
 
 
D’acord amb el Servei Meteorològic de Catalunya, no es descarta que demà 31 de juliol de matinada hi hagi algun plugim dispers al terç sud i durant la tarda no es descarta algun ruixat aïllat al Pirineu oriental. Seran d'intensitat feble, localment moderada i no es descarta que vagin acompanyats de tempesta. Les temperatures mínimes seran similars a les d’avui i les màximes seran lleugerament més altes. El vent serà fluix i de direcció variable de matinada i al vespre.
 
 
La Direcció general de Protecció Civil no ha posat en marxa cap fase preventiva del Pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT).

1  

Fitxers adjunts

Mapa de risc d'incendi forestal

Mapa de risc d'incendi forestal
JPG | 141