El delegat del Govern, Jordi Moltó, visita diversos municipis del Berguedà el Solsonès

query_builder   1 agost 2012 16:14

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern, Jordi Moltó, visita diversos municipis del Berguedà el Solsonès

 
 
El delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó, ha continuat aquest dimarts fent visites territorials a diversos municipis. En concret, va visitar els ajuntaments de Lladurs, al Solsonès, i de Montmajor, Montclar i Viver i Serrateix i Santa Maria de Merlès, al Berguedà.
 
 
A l’Ajuntament de Lladurs, el delegat es va entrevistar amb l’alcalde, Joan Vilà, que li va exposar diferents qüestions relacionades amb els cobraments pendents, amb el PUOSC, els camins per arreglar i la senyalització dels mateixos, a més del manteniment i obres a l’escola i la necessitat d’arranjar la carretera LV-4241.
 
Ja al Berguedà, el delegat del Govern es va entrevistar amb l’alcalde de Montmajor, Josep Maria Corominas. Van tractar, entre altres temes, alguns de relacionats amb l’ensenyament i, més concretament, amb el manteniment de l’escola, a més de la mancomunitat d’aigües amb altres municipis i del PUOSC.
En la seva visita a l’Ajuntament de Montclar, Moltó es va reunir amb l’alcalde del municipi, Josep Vilar, que també li va fer arribar qüestions relacionades amb les subvencions del PUOSC i Xarxa, a més d’altres de referents als camins i al servei d’aigua.
A Viver i Serrateix, l’alcaldessa, Isabel Serra, a part dels programes Xarxa i PUOSC i del manteniment de camins, li va exposar al delegat la necessitat de millorar la xarxa d’aigua del municipi, a més de les obres d’arranjament de l’entorn i de consolidació del Monestir de Serrateix.
 
Finalment, a Santa Maria de Merlès, el delegat es va entrevistar amb l’alcalde, Josep Costa, que li va exposar diferents qüestions relacionades amb la regulació d’usos de la riera de Merlès, i amb les deficiències en telecomunicacions, i més concretament en telefonia fixa i Internet. També li va parlar de les despeses dels incendis, arran de la col·laboració amb el que hi va haver fa uns dies a Sant Feliu Sasserra.