La Generalitat presenta els plecs del contracte del nou model TIC corresponent a Infraestructures de Centre de Procés de Dades

query_builder   2 agost 2012 11:51

event_note Nota de premsa

La Generalitat presenta els plecs del contracte del nou model TIC corresponent a Infraestructures de Centre de Procés de Dades

 
·   El Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) convida les empreses que van participar en el diàleg competitiu d’aquest àmbit a presentar les seves ofertes abans de les 12 hores del 6 de setembre.
 
·    El contracte per a l’aprovisionament de serveis d’infraestructures de Centre de Procés de Dades (CPD) de la Generalitat de Catalunya consta de 2 plecs amb un pressupost màxim de licitació de 468 milions d’euros per una durada d’entre 6 i 10 anys.
 
 
·    Els objectius d’aquest nou model TIC, alineats amb el Pla de Govern 2011-2014, són potenciar l’estalvi en les TIC de la Generalitat de Catalunya i modernitzar i innovar els serveis de l’Administració.
 
El Centre de Telecomunicacions  i Tecnologies de la Informació (CTTI),  com a  organisme encarregat de la contractació centralitzada, la gestió i el subministrament de solucions TIC de tota la Generalitat de Catalunya, ha enviat a les empreses que van participar en el diàleg competitiu corresponent  a l’aprovisionament de serveis d’infraestructures de Centre de Procés de Dades (CPD) del nou model TIC, els plecs de la solució final aprovada per a aquest diàleg.
 
Ara, les empreses que estiguin interessades a presentar oferta, d’acord amb tots els requisits administratius i tècnics que s’especifiquen en els plecs, caldrà que ho facin abans de les 12 h. del 6 de setembre i, en cas que vulguin constituir-se en unions temporals d’empreses (UTE) per presentar oferta, hauran de comunicar-ho per escrit al CTTI abans de les 14 h. del 6 d’agost. L’obertura pública dels sobres amb les ofertes tindrà lloc el dia 7 de setembre.
 
El contracte de col·laboració entre el sector públic i el sector privat per a l’aprovisionament de serveis d’infraestructures de CPD de la Generalitat de Catalunya, tal com s’ha anomenat a la solució final acordada per a aquest àmbit, es subdivideix en 2 plecs (CPD Extern –que inclou, en 4 lots, el gruix dels sistemes d’informació de la Generalitat- i CPD Nucli –que inclou, en 2 lots, els sistemes d’informació de seguretat i d’emergències de la Generalitat-), amb una durada d’entre 6 i 10 anys, amb un pressupost màxim de licitació de 468 milions d’euros i un pressupost anual màxim de licitació de 45 milions d’euros.
 
Aquests imports representen un 35% d’estalvi respecte els costos pel mateix concepte del 2010.
 
L’enviament d’aquests plecs respon a l’encàrrec que el Consell Executiu va aprovar per acord de Govern el passat 19 de juny.
 
Els objectius d’aquest nou model TIC, alineats amb el Pla de Govern 2011-2014, són potenciar l’estalvi en les TIC de la Generalitat de Catalunya i modernitzar i innovar els serveis de l’Administració.
 
El nou model també permetrà donar suport i dinamitzar el teixit empresarial d’aquest sector i les noves tecnologies a Catalunya, d’acord amb el Pla idigital, l’estratègia del Govern per al ple desenvolupament de la societat digital catalana.
 
Més informació sobre el nou model TIC:
 
·         Nota de premsa del 27 d’octubre de 2011
·         Nota de premsa de l’1 de desembre de 2011
·         Nota de premsa del 2 de gener de 2012
·         Nota de premsa del 23 de gener de 2012
·         Nota de premsa del 7 de maig de 2012
·         Nota de premsa del 19 de juny de 2012
·         Nota de premsa del 27 de juny de 2012
·         Nota de premsa del 6 de juliol de 2012
·         Nota de premsa del 16 de juliol de 2012
·         Nota de premsa del 26 de juliol de 2012
·         Nota de premsa del 27 de juliol de 2012