Nous serveis de bus entre Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners

query_builder   2 agost 2012 18:23

event_note Nota de premsa

Nous serveis de bus entre Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners

  • A partir del 12 de setembre es posen en funcionament 6 noves expedicions que milloraran les comunicacions entre  Riudellots de la Selva i la capital de comarca
 
  • Les noves expedicions permeten facilitar les connexions amb transport públic de Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners amb Girona, la CIM de la Selva i l’aeroport de Girona
 
 
Presentació nous serveis autobús
El director general de Transports i Mobilitat, Ricard Font, ha presentat avui, juntament amb l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, nous serveis de transport públic per carretera que milloraran les comunicacions entre Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners, la capital de comarca.
 
Els nous serveis, que entraran en funcionament el 12 de setembre, consistiran en tres noves expedicions d’anada i tornada de dilluns a divendres feiners entre Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners.
 
Connexió amb l’aeroport de Girona i l’Hospital de Salt
 
D’aquesta manera es dóna resposta a les necessitats de mobilitat entre el municipi de Riudellots de la Selva i la seva capital comarcal, així com l’accessibilitat a l’aeroport de Girona-Costa Brava i a la CIM de la Selva. A més, dues de les tres expedicions tindran origen o final a la ciutat de Girona, de manera que també es millorarà la comunicació entre Santa Coloma de Farners i la capital del Gironès.
 
Així mateix, permetrà millorar també l’accessibilitat  de Santa  Coloma de Farners, Vilobí d’Onyar i  Riudellots amb  el Parc Hospitalari Martí Juià de Salt  així com la comunicació entre aquesta població i el polígon industrial de Fornells de la Selva.
 
6 expedicions diàries
 
Els busos sortiran de Santa Coloma amb sentit  a l’Aeroport i Riudellots a les 8:15 , 16.15 i 18:30 de dilluns a divendres i de  Girona i Salt en sentit Fornells i Riudellots de la Selva a les 15:15 i 17:15 hores, amb una primera expedició amb sortida de Riudellots a les 7:45 hores, que permet arribar a l’aeroport de Girona abans de les 8.00 i a Santa Coloma de Farners a les 8.15 hores.
 
Les noves expedicions no suposaran cap despesa addicional per a l’administració, ja que aniran a càrrec de l’empresa Transports Elèctrics Interurbans, SA (TEISA), concessionària del servei regular de transport de viatgers per carretera Santa Coloma de Farners-Girona-Olot-Ripoll.
 
Aquestes noves expedicions formaran part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Girona, de manera que els usuaris podran gaudir dels avantatges que comporta aquest sistema en quan a la bonificació de la recurrència en la utilització dels serveis de transport públic i del foment de la intermodalitat entre les diferents línies de transport públic urbanes i interurbanes.

1  

Imatges

Fotografia

Fotografia 334

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 45