Els Mossos d'Esquadra detenen cinc joves per deu robatoris en casetes de reg de Torres de Segre (Segrià)

query_builder   4 agost 2012 10:06

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen cinc joves per deu robatoris en casetes de reg de Torres de Segre (Segrià)

 
· S’ha recuperat el material sostret, en una deixalleria de Lleida
 
Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra van detenir entre dimarts i dijous, Oscar RL, de 32 anys, Francesc LG, de 20 anys, Adrian LG, de 24 anys i Alba HS, de 21 anys, tots quatre de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, i Andrei Alexandru C, de 20 anys, de nacionalitat romanesa i veí d’Alcarràs, com a presumptes autors de deu delictes de robatori amb força.
 
Els fets es remunten a la matinada del passat 27 de juliol quan es van produir deu robatoris amb força en casetes de reg situades al terme municipal de Torres de Segre (Segrià). Bàsicament, l’objectiu dels robatoris era sostreure les bateries industrials de les instal·lacions.
 
A més dels objectes sostrets, cal afegir els danys que van causar per accedir a les casetes i els desperfectes que van ocasionar en els sistemes de reg per emportar-se els acumuladors.
 
Un cop rebudes les denúncies es va comprovar que alguna de les víctimes, tal i com aconsellen els Mossos d’Esquadra, tenia marcada la seva bateria per facilitar la identificació en cas de sostracció.
 
Amb aquestes dades, els investigadors van iniciar una seguit de controls per les deixalleries de la comarca. Gràcies a les marques realitzades pel propietari en una de les bateries, es van poder localitzar tot el material que havia estat venut a una deixalleria de Lleida.
 
Dimarts passat es va detenir Oscar RL i dijous, Francesc LG i Andrei Alexandru C, com a presumptes autors materials dels robatoris.
 
El mateix dijous també es va detenir Adrian LG, i Alba HS, per ajudar a transportar el material robat fins la deixalleria.
 
La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.
 
Els detinguts Adrian LG i Alba HS van quedar en llibertat  el mateix dia de la seva detenció, després de declarar a la comissaria. Els altres tres detinguts, tots tres amb antecedents, van passar ahir a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.
 
 
Àrea de Comunicació
Lleida, 4 d’agost de 2012