Agricultura lamenta la desaparició d'un company del cos tècnic del Parc del Montgrí

La desaparició es va produir durant la tarda d'ahir mentre practicava apnea a les Illes Medes

query_builder   7 agost 2012 08:51

event_note Nota de premsa

Agricultura lamenta la desaparició d'un company del cos tècnic del Parc del Montgrí

La desaparició es va produir durant la tarda d'ahir mentre practicava apnea a les Illes Medes

El Parc no donara llicències d'immersió durant el dia d'avui, per bé que els centres d'immersió funcionaran amb normalitat


A.L. és biòleg marí i forma part del personal del cos tècnic superior del Parc del Montgrí, Illes Medes i el Baix Ter des del 2009. La seva desaparació es va produir durant la tarda d'ahir mentre practicaba apnea en el seu temps de lleure, acompanyat  d'una altra persona que es trobava en una barca.

Segons les primeres informacions sembla que pot haver patit una indisposició i s'ha enfonsat. S'han activat els protocols de rescat fins vora les 22.00 hores en què s'han hagut de suspendre a causa de les corrents marines.


Avui es reprendran les tasques de recerca i rescat per part de la guàrdia civil i des del Departament d'Agricultura amb l'activació de mitjans aeris (helicòpter) i barques de vigilància  i 2 submarinistes del Cos dels Agents Rurals del Dept. d'Agricultura.

El Parc El Parc no donara llicències d'immersió durant el dia d'avui, per bé que els centres d'immersió funcionaran amb normalitat

El Departament,  lamenta profundament aquest tràgic succés i vol traslladar el seu suport i disposició a la seva família, als amics i als companys del Parc i del Departament per la  seva desaparició.


Així mateix , vol agrair la col.laboració de l'ajuntament de Torroella de Montgrí, encapçalada pel seu alcalde, i el suport que han ofert en tot moment per ajudar en les tasques  de rescat.