Els Bombers de la Generalitat donen per extingit l'incendi de Vila-seca (Tarragonès)

query_builder   7 agost 2012 11:38

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat donen per extingit l'incendi de Vila-seca (Tarragonès)

  • Protecció Civil de la Generalitat manté en Prealerta l’INFOCAT 
 
Aquesta nit els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l’incendi de Vila-seca (Tarragonès), que es va iniciar ahir a la tarda prop de la platja de la Pineda.
 
El foc ha afectat unes 5 hectàrees de vegetació, segons les primeres valoracions fetes pel Cos d’Agents Rurals.
 
Segons el Servei Català de Trànsit, aquesta nit ja s’ha restablert el trànsit a la  TV-3146, que es mantenia tallada entre els punts quilomètrics quilomètrics 0 i 1.
 
Els Bombers de la Generalitat també han donat per extingits altres incendis que es van originar ahir a la tarda: a Alforja (Baix Camp), on van cremar 1’8 hectàrees de matolls i massa forestal; i a Peracamps, Llobera (Solsonès), on van cremar 500 metres quadrats de sotabosc.
 
Prealerta de l’INFOCAT
Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha posat aquest matí en Prealerta el pla especial d’emergències per incendis forestals de Catalunya INFOCAT  per risc d’incendi a 7comarques catalanes del centre i sud-oest del país, concretament de les demarcacions de la Catalunya Central (Anoia), Lleida (Segarra), Terres de l’Ebre (Baix Ebre, Ribera d’Ebre i Terra Alta) i Tarragona (Conca de Barberà i Priorat).
 
Cerdanyola del Vallès, 7 d’agost de 2012
11.40 hores