Agricultura finalitza les obres de millora de l'accés a la Borda de Cebrià, a Sort

query_builder   8 agost 2012 13:13

event_note Nota de premsa

Agricultura finalitza les obres de millora de l'accés a la Borda de Cebrià, a Sort

Camí pavimentat
Un tros del camí pavimentat
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de la Direcció General de Desenvolupament Rural ha acabat al passat mes de juny les obres de millora i pavimentació del camí d’accés a la Borda de Cebrià al terme municipal de Sort, comarca del Pallars Sobirà (Lleida).
 
El camí executat, surt d’un trencall a l’esquerra de la carretera de Sort a Llessui, passant el nucli de la Bastida, i és l’accés directe a finques de pastura i ,sobretot, a les noves plantacions de vinya existents i al nou celler Batlliu.
 
El camí en el seu estat primitiu era de terres naturals i una amplada mitjana entre 3 i 4,5 m. d’amplada, però de difícil transitivitat i seguretat per als seus usuaris principals, i sobre tot, pel trànsit pesat dels “impusts” de l’explotació de les vinyes i la sortida i comercialització del nou celler.
 
Les obres han consistit en els moviments de terres necessaris en desmunts i terraplens, construcció d’una base i capa de rodadura en formigó HP-35 de 15 cm. de gruix mitjà, obres de drenatge, senyalització i abalisament, així com, la construcció d’un nou entroncament amb la carretera de la Diputació, d’acord amb les normes de carreteres i els requeriments del seu titular.
 
La longitud del camí és de 1,32 km., i la inversió va ser de 211.180,77 €.
 

1  

Fitxers adjunts

Part del camí pavimentat

Part del camí pavimentat
JPG | 64