Interrupció del servei de metro a l'L5 entre Horta i Vall d'Hebron a partir de demà

query_builder   9 agost 2012 11:47

event_note Nota de premsa

Interrupció del servei de metro a l'L5 entre Horta i Vall d'Hebron a partir de demà

Fins al diumenge 19 d’agost s’habilitarà un servei especial d’autobusos amb parada a totes les estacions afectades amb el mateix horari del metro
Plànol
 
Des de demà 10 d’agost fins al diumenge 19 d’agost (tots dos inclosos) estarà tancat el tram de la línia 5 de metro entre Horta i Vall d'Hebron, de 2,3 quilòmetres de longitud, per treballs de manteniment de la infraestructura de via. La resta de la línia 5, entre Cornellà Centre i Horta, funcionarà amb normalitat.
 
Per reduir les molèsties als viatgers durant l’afectació, s'habilitarà un servei especial d’autobusos entre Horta i Vall d'Hebron, amb parada a les estacions afectades pel tall (El Carmel i El Coll / La Teixonera), que funcionarà amb el mateix horari del metro i una capacitat equivalent. No obstant, per arribar a Vall d'Hebron serà recomanable fer servir la línia 3 de metro, que connecta amb l’L5 a Diagonal.
 
La suspensió del servei durant deu dies permetrà executar treballs de condicionament i assentament de la via, com ara l’ajust d’agulles i el manteniment d’elements de fixació de carrils.

1  

Imatges

Plànol

Plànol 67

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 134