El cuiner Joan Roca ha presentat la primera Poma de Girona de la temporada

query_builder   9 agost 2012 16:39

event_note Nota de premsa

El cuiner Joan Roca ha presentat la primera Poma de Girona de la temporada

El cuiner català Joan Roca, un dels xefs més influents del món, ha presentat avui dijous la collita de la primera Poma de Girona d'enguany, en un acte celebrat al Centre IRTA-Mas Badia, del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. El Consell Regulador de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Poma de Girona ha volgut  celebrar de d'aquesta manera simbòlica la sortida d'aquesta fruita.
Un moment de l'acte
Un moment de l'acte
El cuiner del Celler de Can Roca, el segon millor restaurant del món segons la revista The Restaurant Magazine, ha expressat el seu entusiasme per ajudar a promoure els productes de la nostra terra.
 
L'acte ha comptat també amb la presència del president de la IGP Poma de Girona, Venanci Grau, que ha destacat els esforços realitzats en els darrers anys per aconseguir uns bons nivells de comercialització, que "avui en dia situen el 75% de la producció de la Poma de Girona en el mercat espanyol i el restant 25% a l'estranger".
 
En aquest sentit, el suport dels investigadors i tècnics del centre IRTA-Mas Badia hi juga un paper fonamental, ja que "aquest centre representa una referència per a les cooperatives i empreses que formen el sector fructícola, creant així un punt de connexió amb el Consell Reguladors de la IGP Poma de Girona", en paraules del seu director, Josep Maria Pagès.
 
 

1  

Imatges

Un moment de l'acte

Un moment de l'acte 2105