Nou accés provisional a l'estació d'FGC de Gràcia

query_builder   16 agost 2012 13:01

event_note Nota de premsa

Nou accés provisional a l'estació d'FGC de Gràcia

  • A partir del 20 d’agost i fins a la propera primavera l’accés a l’andana en sentit Vallès i Av. Tibidabo es farà des d’un nou edicle habilitat a la plaça Gal·la Placídia a la banda de Travessera de Gràcia
 
  • Això permetrà avançar en les obres d’adaptació a persones amb mobilitat reduïda i remodelació d’aquesta estació
Plànol accessos estació Gràcia FGC
Les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació d’FGC de Gràcia afectaran una part del vestíbul actual que quedarà tancada a partir del 20 d’agost i fins a la propera primavera.
 
Així, durant aquest temps s’habilitarà un edicle provisional en superfície a la plaça Gal·la Placídia, a la banda propera a la Travessera de Gràcia, que comunicarà exclusivament amb l’andana en sentit Vallès i Av. Tibidabo.
 
L’accés a l’andana en sentit Pl. Catalunya es continuarà efectuant com fins ara. Per tant, durant aquest temps els accessos a les dues andanes seran independents.
 
Aquest accés provisional correspon a la futura sortida d’emergència que s’executa en el marc d’aquestes obres, de manera que quan finalitzin, es desmuntarà l’edicle que ara s’habilita.
 
 
Millora de l’estació de Gràcia
 
Les tasques de remodelació i millora de l’estació de Gràcia que el Departament de Territori i Sostenibilitat té en marxa des de gener de 2011 permetran millorar la comoditat en els desplaçaments dels viatgers per aquesta estació i adaptar-la a persones amb mobilitat reduïda.
 
Els treballs inclouen la instal·lació d’ascensors per enllaçar els diferents nivells de l’estació, l’ampliació d’una andana i la remodelació i modernització del vestíbul.

1  

Imatges

Plànol

Plànol 194

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 101