Avui s'estrena en català la pel·lícula 'Pirates!'

El futbolista Gerard Piqué dobla el personatge del Rei Pirata a la versió catalana

query_builder   17 agost 2012 09:12

event_note Nota de premsa

Avui s'estrena en català la pel·lícula 'Pirates!'

El futbolista Gerard Piqué dobla el personatge del Rei Pirata a la versió catalana

Imatge de la pel·lícula 'Pirates'
Avui divendres s’estrena en català la pel·lícula d’animació infantil Pirates! a 26 sales de cinema catalanes. El doblatge al català de la pel·lícula compta amb el suport del Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística. El futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué és el doblador del personatge del Rei Pirata a la versió catalana.
 
Pirates! és una pel·lícula d’animació adreçada al públic infantil i creada pels autors de Chicken Run. Peter Lord i Jeff Newitt dirigeixen el film, que compta amb guió de Gideon Defoe. La pel·lícula relata la història de l’entusiasta però maldestre Capità Pirata, que, malgrat haver tingut poc èxit en les seves aventures a alta mar, somia aconseguir el Premi Pirata de l’Any.
 
La versió en català de la pel·lícula s’estrena a les sales següents: Multicines Arenys (Arenys de Mar); Yelmo Baricentro (Barberà del Vallès) 2D/3D; Cinesa Diagonal (Barcelona) 2D/3D; Cinesa Diagonal Mar (Barcelona) 2D/3D; Cinesa Heron City (Barcelona) 2D/3D; Lauren Gràcia (Barcelona); Palau Balañà (Barcelona); Multicines Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz (Girona); Ocine Girona (Girona) 2D/3D; Lauren Lleida (Lleida); Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró) 2D/3D; Multicines Olot (Olot); Kyton (Palamós) 2D/3D; Cinema Imperial (Sabadell); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès) 2D/3D; Cinemes Guiu (Seu d’Urgell, la) 2D; Ocine Les Gavarres (Tarragona) 2D/3D; Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès (Terrassa) 2D/3D; Cinemes JCA Valls (Valls); Multicines Sucre (Vic); Kubrick (Vilafranca del Penedès); Cinema Bosc (Vilanova i la Geltrú), i Cinemes Illa Carlemany (Andorra) 2D/3D.
 
Enllaç al vídeo promocional de Pirates! Primera part: http://youtu.be/-QgFeGrm8bM
 
Enllaç al vídeo promocional de Pirates! Segona part: http://youtu.be/mDKw6sCBgvY