MODA

La propera edició del 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 28 de gener a l'1 de febrer de 2013 al nou edifici del Disseny Hub Barcelona

query_builder   23 agost 2012 11:30

event_note Nota de premsa

MODA

La propera edició del 080 Barcelona Fashion se celebrarà del 28 de gener a l'1 de febrer de 2013 al nou edifici del Disseny Hub Barcelona

 

  • La onzena edició del certamen de moda se celebrarà del dilluns, 28 de gener al divendres, 1 de febrer al nou edifici de Disseny Hub Barcelona, a la plaça de Les Glòries.
 
Del 28 de gener a l’1 de febrer de 2013, el nou edifici de Disseny Hub Barcelona, ubicat a la plaça de Les Glòries, acollirà l’onzena edició del 080 Barcelona Fashion. Al llarg d’aquests dies, els dissenyadors i marques presentaran les seves col·leccions per a la temporada tardor/hivern 2013-2014 a la passarel·la del 080.
 
La propera edició del 080 Barcelona Fashion continuarà apostant pels objectius que defineixen el certamen: el foment de la promoció i la internacionalització de la moda i el disseny a Catalunya, potenciació el talent creatiu i enfortiment els vincles amb la indústria. És per això que el Departament d’Empresa i Ocupació, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), aposta novament per una passarel·la de dissenyadors emergents i marques consolidades, i torna a comptar també amb la participació d’empreses de l’Agrupació Catalana Tèxtil i Moda, integrades en el 080 360º Barcelona Fashion Brands.
 
Així mateix, el 080 Barcelona Fashion reitera la seva voluntat d’esdevenir una plataforma integral per a la promoció i internacionalització de la moda, i per a la creació de sinergies entre els dissenyadors, les empreses i la indústria. Amb aquest objectiu, entre les activitats paral·leles el 080 donarà cabuda per segona edició, al Festival Llunàtics-080.
 
El Festival Llunàtics 080 —que es va presentar, amb molt bona acollida, en el marc del darrer 080 Barcelona Fashion— és un espai per a la creació de noves xarxes de negocis entre dissenyadors, empreses i centres tecnològics, que acull també conferències i taules rodones amb experts nacionals i internacionals i casos empresarials en innovació i transferència tecnològica al voltant del tèxtil i moda. En una paraula, innovació tecnològica i aplicació en el tèxtil moda.
 
D’altra banda, el 080 Barcelona Fashion vol consolidar-se com a instrument de promoció i internacionalització de les empreses dels diferents subsectors del tèxtil i confecció. D’acord amb aquesta finalitat, el certamen donarà el relleu, per tercera edició, al Little Barcelona, el saló de moda infantil que vol esdevenir un referent d’aquest sector específic a nivell internacional.
 
Rècord d’assistents a la desena edició del 080 Barcelona Fashion
 
El Palau de Pedralbes va ser l’escenari de la darrera edició del 080 Barcelona Fashion, celebrada del 10 al 13 de juliol passat. Aquesta desena edició es va tancar amb un notable èxit de públic: un total de 18.757 persones van assistir a les desfilades i van participar en les activitats paral•leles del certamen, xifra que representa un increment del 43% respecte la novena edició.
 
Pel que fa al seguiment les desfilades a través del web 080barcelonafashion.com, es van superar les 28.000 visites, un 8% més que a l’anterior edició, amb una mitjana de 7.000 visualitzacions diàries. Així mateix, es van registrar 8.000 visualitzacions en directe.