Cremats 2 cotxes i 3 motos en un aparcament subterrani de Girona

Cap persona ferida en l'incendi d'aquesta matinada, totalment extingit

query_builder   27 agost 2012 07:26

event_note Nota de premsa

Cremats 2 cotxes i 3 motos en un aparcament subterrani de Girona

Cap persona ferida en l'incendi d'aquesta matinada, totalment extingit

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi que ha cremat 2 cotxes i 3 motos en l’aparcament subterrani d’una finca particular de Girona que ha obligat a evacuar 30 persones d’un edifici i a confinar un nombre similar d’un altre bloc.
 
L’avís de l’incendi ha arribat a les 02.17 hores de la passada matinada. Els Bombers de la Generalitat hi ha anat immediatament amb 10 dotacions. L’incendi, les causes del qual encara no s’han investigat, ha destruït totalment 2 cotxes i 3 motos estacionats a l’aparcament que comparteixen els edificis número 10 de Cor de Maria i número 9 de Manel Quer. Com a mesura preventiva, els Bombers han demanat que s’evacués el primer bloc, en total, 30 veïns. També s’ha demanat els veïns del segon edifici que ers confinessin a les seves cases.
 
El foc ha quedat controlat a les 03.05 hores i extingit, 25 minuts després. A partir d’aquell moment, els Bombers de la Generalitat han ventilat tant l’aparcament com els blocs i no ha estat fins a les 04.10 hores de la matinada que els veïns evacuats han pogut tornar a les seves cases. També a aquella hora s’ha aixecat l’ordre de confinament del segon bloc. Cap persona no ha resultat ferida com a conseqüència de l’incendi. En aquests moments, al lloc ja no hi queda cap dotació dels Bombers.
 
Cerdanyola del Vallès, 27 d’agost de 2012
07.25 hores