El delegat ha mantingut el programa de visites durant l'agost

query_builder   31 agost 2012 11:51

event_note Nota de premsa

El delegat ha mantingut el programa de visites durant l'agost

El delegat ha mantingut també durant l’agost l’habitual programa de visites a localitats de la demarcació de Barcelona. Ha assistit a diferents convocatòries que s’intensifiquen especialment durant aquest mes estiuenc arran de la celebració de moltes festes majors.
 
Entre d’altres, va ser present a  Sant Pere de Vilamajor i a Sant Antoni de Vilamajor, invitat pels alcaldes Martí Artalejo i Lluïsa Berlada, respectivament, els dies 14 i 25. També va assistir a diferents actes de la festa major de Gràcia, a Barcelona, acompanyant el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, a la lectura del pregó el dia 14, i a la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega en altres actes programats el dia 17. Durant la festa major de Sants va acompanyar el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, el dia 21.
 
A Sant Vicenç de Montalt, el 15 d’agost, va participar en diferents actes de la festa major del municipi, coincidint amb el seu alcalde, Miquel Àngel Martínez, que és alhora el president comarcal del Maresme. L’alcalde vol inaugurar les obres de la Plaça Major el pròxim gener, a quin acte es preveu que assisteixi la vicepresidenta. L’endemà, 16, el delegat va acompanyar precisament la vicepresidenta durant una visita institucional a Pineda de Mar. El seu alcalde, Xavier Amor, els hi va explicar els projectes municipals quant al nou club nàutic, així com la necessitat de trobar viabilitat al nou institut de secundària que requereix la població.
 
El mateix dia 16 el delegat va visitar Arenys de Mar convidat per l’alcalde Estanislau Fors. I a Sant Pol de Mar va acompanyar el conseller Mascarell a la 10a Fira del Mar del Maresme, el 18 d’agost. Jorba també va assistir a alguns actes programats per la Universitat Catalana d’Estiu a Prada de Conflent, coincidint amb la participació de la vicepresidenta Joana Ortega.