Agricultura tanca l'accés a 4 massissos forestals de Tarragona i Terres de l'Ebre

query_builder   31 agost 2012 13:09

event_note Nota de premsa

Agricultura tanca l'accés a 4 massissos forestals de Tarragona i Terres de l'Ebre

Les pluges d’ahir van afectar molt poc el sud de Catalunya i l’entrada del vent de mestral fa que es mantingui el perill d’incendi a la zona
 
 
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural davant la situació de perill d’incendi forestal  a Tarragona i Terres de l’Ebre  ha decidit tancar l’accés a quatre massissos forestals. Tot i les pluges d’ahir el perill d’incendi forestal s’ha incrementat a zones de les terres de l’Ebre i l’Empordà. Per contra, ha disminuït a la Catalunya Central i litoral i prelitoral de Barcelona. Hi ha perill entre molt alt i extrem a les terres de l’Ebre i l’Empordà
 
Concretament s’ha procedit tal tancament dels Ports de Tortosa- Besseit, Tivissa-Vandellòs-Llaberia-Pradell, les serres de Cardó-Boix i les de Pàndols i Cavalls.
 
L’absència de precipitacions a zones afectades pels vents de tramuntana i mestral mantindrà el perill d’incendi molt elevat. Aquest fet ha motivat l’activació del Pla Alfa 3 a 47 municipis corresponents a quatre perímetres de protecció prioritària de les comarques de Tarragona.
 
La previsió de perill d’incendis i el tancament de massissos a les Terres de l’Ebre en principi és mantindrà només avui 31 d’agost.