Gran èxit de la Jornada de Camp de l'Arròs, celebrada a l'Estació Experimental de l'Ebre de l'IRTA

query_builder   31 agost 2012 16:13

event_note Nota de premsa

Gran èxit de la Jornada de Camp de l'Arròs, celebrada a l'Estació Experimental de l'Ebre de l'IRTA

Amb un gran èxit d'assistència -250 persones-, es va celebrar ahir dijous, a l'Estació Experimental de l'Ebre de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) a Amposta, la Jornada de Camp de l'Arròs, organitzada pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) mitjançant l'IRTA, en el marc del Pla Anual 2012 de Transferència Tecnològica.
Un aspecte de la Jornada
Un aspecte de la Jornada
Es tracta d'una jornada tècnica de referència en el món arrosser del Delta de l'Ebre, que cada any és un punt de trobada dels arrossers i tècnics especialitzats, on es presenten les principals novetats del sector.
 
En aquesta ocasió es van tractar, entre altres, els següents temes: les noves varietats d'arròs, la millora en l'eficiència de la fertilització orgànica,  els nous mètodes de control de plagues i malalties, les varietats resistents a la salinitat i el tractament de llavors per al control dels  quironòmids a l'arròs.
 
La jornada, que va ser inaugurada pel director dels Serveis Territorials del DAAM a les Terres de l'Ebre, Pere Vidal, va incloure la visita a diversos assajos desenvolupats per l'IRTA i l'exposició de les activitats desenvolupades per les Agrupacions de Defensa Vegetal (ADV)  i el Servei de Sanitat Vegetal.
 
Entre els nombrosos assistents a la Jornada hi havia gent d'Extremadura, Aragó i València. Es van fer dos grups, un en castellà i l'altre en català.
 

2  

Imatges

Un aspecte de la Jornada

Un aspecte de la Jornada 4409

Un altre moment de la Jornada

Un altre moment de la Jornada 4226