Un total de 105.799 alumnes d'ESO i de primer de batxillerat participaran en l'avaluació extraordinària de setembre

query_builder   3 setembre 2012 17:07

event_note Nota de premsa

Un total de 105.799 alumnes d'ESO i de primer de batxillerat participaran en l'avaluació extraordinària de setembre

 

  • L’objectiu d’aquestes proves, que es duen a terme els dies 4 i 5 de setembre, és que els alumnes superin el curs
 
  • Es tracta d’una mesura dins del Pla per a la reducció del fracàs escolar
 
  • La novetat és que els estudiants han disposat dels mesos d’estiu per estudiar i poder assolir els coneixements de les assignatures
 
Un total de 105.799 alumnes d’ESO i de primer de batxillerat, dels 295.919 que cursen aquests estudis a Catalunya, participaran els propers dies 4 i 5 de setembre en les proves corresponents a l’avaluació extraordinària de setembre. Les proves tenen com a objectiu que aquest alumnat superi el curs. Es tracta d’una mesura dins del Pla per a la reducció del fracàs escolar a Catalunya.
 
La novetat de l’avaluació extraordinària és que es realitza el mes de setembre i, per tant, els estudiants han disposat dels mesos d’estiu per estudiar i poder assolir els coneixements de les assignatures que no han superat el curs anterior. Així mateix, obliga a l’alumne a portar a terme un estudi complementari i a elaborar els treballs assignats. Fins aquest curs, les proves de recuperació s’efectuaven el mateix mes de juny i l’alumnat només disposava d’una setmana per poder preparar les assignatures suspeses.
 
L’organització de l’avaluació extraordinària de setembre la realitzarà cada centre i els resultats es coneixeran en els propers dies.
 
 
3 de setembre de 2012