Afectacions al trànsit a la C-33, la C-17 i la C-58 per les obres del carril bus-VAO

query_builder   4 setembre 2012 16:21

event_note Nota de premsa

Afectacions al trànsit a la C-33, la C-17 i la C-58 per les obres del carril bus-VAO

Les obres de construcció del carril bus-VAO a la C-58 entre Barcelona i Ripollet, en fase avançada d’execució, comportaran restriccions de trànsit a les vies C-17, C-33 i C-58 els dies 5 i 6 de setembre. La nit de dimecres es tallarà l’accés d’entrada a Barcelona des de la C-33 cap a les Rondes. El nou carril bus-VAO, que esdevindrà un potent element de gestió de la mobilitat, entrarà en funcionament la tardor vinent. Les obres compten amb un pressupost de 80 MEUR.  
L’execució de les obres del carril bus-VAO a la C-58 comportarà una sèrie d’afectacions al trànsit els dies 5 i 6 de setembre. Es tracta de treballs avançats que han de permetre la finalització de les obres de cara a la tardor, com per exemple, estesa de cablejat, canalitzacions de serveis i altres feines d’acabats.
 
Des de dimecres a les 10 hores fins a dijous a les 17 hores aquests treballs comportaran ocupacions de carrils a la C-17, en direcció Granollers; a la C-58, tant en direcció Sabadell com a l’entrada a Barcelona; i a la C-33, tant de sortida com d’entrada a Barcelona. A més, l’accès d’entrada a Barcelona des de la C-33 cap a les Rondes estarà tallat al trànsit la nit del dimecres al dijous.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 39