Territori i Sostenibilitat completa els treballs de millora del túnel de Guardiola de Berguedà (C-16)

query_builder   6 setembre 2012 12:36

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat completa els treballs de millora del túnel de Guardiola de Berguedà (C-16)

El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) ha completat les obres de millora i manteniment que s’han dut a terme al túnel de la C-16 a Guardiola de Berguedà. Així, a partir d’avui, la circulació del trànsit per l’interior del túnel queda completament restablerta. Les obres han comptat amb un pressupost de 2,9 MEUR.
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha completat l’última fase dels treballs de millora i manteniment del túnel de la carretera C-16 a Guardiola de Berguedà, en concloure la millora de l’abalisament i la senyalització del túnel. Així, a partir d’avui, la circulació per l’interior del túnel queda completament restablerta de forma definitiva.
 
Les obres, que van començar l’abril passat, han consistit  en un nou sosteniment del túnel amb reforç estructural de la volta, així com en l’execució d’una nova solera, treballs de drenatge, impermeabilització, ferm, abalisament i senyalització amb l’objectiu de garantir un òptim estat de conservació del túnel i afavorir la seguretat viària.
 
El pressupost d’aquesta actuació de millora de la seguretat viària és de 2,9 MEUR.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 29