Tibau reitera el reconeixement de la Generalitat a Tarrés per la seva trajectòria professional

query_builder   7 setembre 2012 19:21

event_note Nota de premsa

Tibau reitera el reconeixement de la Generalitat a Tarrés per la seva trajectòria professional

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha rebutjat les formes emprades per la Federació Espanyola de Natació a l’hora de comunicar-li la decisió de prescindir dels seus serveis.
 
El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha fet arribar de nou a Anna Tarrés, guardonada amb la Creu de Sant Jordi l’any 2008, el reconeixement de la Generalitat a la seva trajectòria professional, que sempre ha desenvolupat lligada a uns valors “molt nostres”, com els de l’esforç i el treball, i que li han permès guanyar-se el respecte i el reconeixement mundial com a entrenadora. Per tot això, Tibau ha rebutjat profundament les formes emprades per la Federació Espanyola de Natació a l’hora de comunicar-li la decisió de prescindir dels seus serveis.
 
El secretari general de l’Esport ha agraït a Tarrés la contribució a la projecció internacional de l’esport català, a través de la natació sincronitzada, i el seu paper clau en la popularització d’aquesta disciplina esportiva, i confia que en el futur pugui continuar aportant la seva experiència per fer progressar aquest esport.