Nous serveis de bus entre Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners

query_builder   10 setembre 2012 13:17

event_note Nota de premsa

Nous serveis de bus entre Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners

  • A partir del 12 de setembre es posen en funcionament 6 noves expedicions que milloraran les comunicacions entre  Riudellots de la Selva i la capital de comarca
 
  • Les noves expedicions permeten facilitar les connexions amb transport públic de Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners amb Girona, la CIM de la Selva i l’aeroport de Girona
 
 
El proper dimecres, 12 de setembre, es posen en marxa nous serveis de transport públic per carretera que milloraran les comunicacions entre Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners, la capital de comarca.
 
Els nous serveis consistiran en tres noves expedicions d’anada i tornada de dilluns a divendres feiners entre Riudellots de la Selva i Santa Coloma de Farners.
 
Connexió amb l’aeroport de Girona i l’Hospital de Salt
 
D’aquesta manera es dóna resposta a les necessitats de mobilitat entre el municipi de Riudellots de la Selva i la seva capital comarcal, així com l’accessibilitat a l’aeroport de Girona-Costa Brava i a la CIM de la Selva. A més, dues de les tres expedicions tindran origen o final a la ciutat de Girona, de manera que també es millorarà la comunicació entre Santa Coloma de Farners i la capital del Gironès.
 
Així mateix, permetrà millorar també l’accessibilitat de Santa Coloma de Farners, Vilobí d’Onyar i  Riudellots amb el Parc Hospitalari Martí Juià de Salt  així com la comunicació entre aquesta població i el polígon industrial de Fornells de la Selva.
 
6 expedicions diàries
 
Els busos sortiran de Santa Coloma amb sentit a l’Aeroport i Riudellots a les 8.15, 16.15 i 18.30 de dilluns a divendres, i de Girona i Salt en sentit Fornells i Riudellots de la Selva a les 15.15 i 17.15 hores, amb una primera expedició amb sortida de Riudellots a les 7.45 hores, que permet arribar a l’aeroport de Girona abans de les 8.00 i a Santa Coloma de Farners a les 8.15 hores.
 
Les noves expedicions no suposaran cap despesa addicional per a l’administració, ja que aniran a càrrec de l’empresa Transports Elèctrics Interurbans, SA (TEISA), concessionària del servei regular de transport de viatgers per carretera Santa Coloma de Farners-Girona-Olot-Ripoll.
 
Aquestes noves expedicions formaran part del sistema tarifari integrat de l’ATM de Girona, de manera que els usuaris podran gaudir dels avantatges que comporta aquest sistema quant a la bonificació de la recurrència en la utilització dels serveis de transport públic i del foment de la intermodalitat entre les diferents línies de transport públic urbanes i interurbanes.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 143