Dos mossos salven la vida d'un nadó de 10 mesos a Tarragona

query_builder   14 setembre 2012 16:18

event_note Nota de premsa

Dos mossos salven la vida d'un nadó de 10 mesos a Tarragona

· Els agents van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar que van permetre recuperar les constants vitals del nadó
Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Tarragona van protagonitzar una actuació el passat dijous dia 13 a Tarragona, la qual va permetre salvar la vida d’un nadó de 10 mesos.
 
Els fets van passar pel volts de les vuit de la tarda a l’avinguda Jaume l de Tarragona. Una patrulla de mossos que realitzava tasques de prevenció de robatoris, va veure una senyora que sortia corrents d’un parc amb un nadó als braços, cridant i demanant ajuda.
 
Quan els agents es van aturar per auxiliar-la, la dona els va lliurar el nadó manifestant que havia deixat de respirar i s’estava morint. Els mossos van veure que la menor estava pàl·lida i per no perdre un instant, la van pujar al vehicle policial i la van traslladar ells mateixos al centre d’atenció primària més proper.
 
Durant el trajecte, un dels agents li va practicar les maniobres de reanimació cardiopulmonar i va aconseguir recuperar les constants vitals del nadó. Un cop al centre mèdic una metgessa i l’equip del Servei d’Emergències Mèdiques van estabilitzar a la nena amb oxigen i sèrum.
 
El personal sanitari va manifestar als agents que gràcies a la seva ràpida i decidida actuació havien salvat la vida al nadó.
 
La nena es recupera satisfactòriament a l’hospital Joan XXIII de Tarragona i els pares han expressat el seu agraïment més sincer a la patrulla de mossos que va salvar la vida de la seva filla.
 
 
Àrea de Comunicació
Tarragona, 14 de setembre de 2012