El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada acull la I Mostra de narratives digitals Educació i comunicació de projectes

En el marc del programa Compartim

query_builder   18 setembre 2012 17:25

event_note Nota de premsa

El Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada acull la I Mostra de narratives digitals Educació i comunicació de projectes

En el marc del programa Compartim

Durant els dies 25, 26 i 27 de setembre tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada la I Mostra de narratives digitals, dintre del marc del Programa Compartim. La narrativa digital és una eina amb un gran potencial com a metodologia vinculada a l’educació i a la comunicació. Les narratives digitals són breus relats de caràcter personal que combinen els elements de la narrativa tradicional amb elements multimèdia, com a eina comunicativa i socioeducativa.
 
Es podran veure en un format de projecció contínua algunes de les narratives digitals fetes pels interns i internes de Brians 2, el Centre Penitenciari d’Homes i el Centre Penitenciari de Dones. Totes aquestes experiències confirmen el potencial de les narratives digitals.
 
La I Mostra és fruit d’un any de feina sobre la metodologia de les narratives digitals aplicades als centres penitenciaris i a les organitzacions i pretén constituir un espai per a l’intercanvi d’experiències i donar visibilitat a les produccions que s’han fet.
 
A més, cada dia es farà un acte en els centres esmentats amb les narratives digitals com a protagonistes: s’afavorirà l’intercanvi d’obres i, al mateix temps, s’intentarà fer servir com a element de reconeixement i motivació tant per als professionals que han participat en els projectes com per als interns i les internes que han creat narratives digitals.
 
Finalment, el dia 27 de setembre tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada la cloenda de la I Mostra de narratives digitals amb la participació de Carmina Gregori-Signes, professora de la Universitat de València, que desenvolupa projectes de narratives digitals des de fa anys a l’àmbit educatiu, i que intervindrà amb la ponència “Narratives digitals: multimodalitat, emocions i aprenentatge”.
 
Julio Zino, responsable de la Unitat de Nous Projectes i Programes de Contingut Transversal de la Direcció General de Serveis Penitenciaris, presentarà i moderarà l’acte i exposarà, juntament amb Elena Martín, tècnica de la Unitat, la ponència “Les narratives digitals: relat de l’experiència i comunicació de projectes”

Programa
 
Llista de reproducció de narratives digitals