El delegat del Govern, Jordi Moltó, fa una visita territorial a Marganell

query_builder   21 setembre 2012 15:32

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern, Jordi Moltó, fa una visita territorial a Marganell

 
El delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó, va fer una visita territorial a Marganell ahir a la tarda. Van mantenir una reunió de caire institucional a l’Ajuntament amb l’alcaldessa del municipi, Isabel Ramon; el tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda, Ricard Costa; la regidora  d’Educació, Cultura i Dinamització, Isabel Molins; el regidor de Medi Natural, promoció econòmica i turisme, Ramon Soler i el de Sanitat, consum i esports, Roger Costa.
 
La reunió va servir per plantejar diversos temes al delegat del Govern . Entre aquests hi ha el que fa referència a l’estat de les finances locals i algun pagament pendent de cobrament. També van plantejar-li la necessitat de solució en relació a  les dues urbanitzacions que hi ha a l’espai del Parc Natural de Montserrat, la de la Calsina i la del Casot, que caldria excloure de l’espai protegit del Parc Natural i necessiten un Pla Especial cadascuna segons van explicar des del consistori marganellès.
 
En un altre àmbit, l’alcaldessa, Isabel Ramon, va traslladar al delegat del Govern, l’estat de mancança de solucions per a resoldre el tema del sanejament d’aigües residuals del municipi. Es va parlar de la necessitat de fer una depuradora sense cap termini definit per motius econòmics de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA). Es va plantejar com a possible alternativa fer un col·lector i recollir les aigües de Marganell i portar-les a la depuradora de Castellbell i el Vilar. Entre d’altres qüestions, també es va tractar de la necessitat de trobar solucions en alguns temes puntuals relacionats amb la Colònia Puig.
 
Jordi Moltó, com a delegat Territorial del Govern ha de gestionar davant dels diferents departaments de la Generalitat les peticions que se li fan arribar en el decurs de les visites territorials als diferents municipis de la Catalunya Central.

2  

Imatges

Visita institucional a l'Ajuntament de Marganell

Visita institucional a l'Ajuntament de Marganell 1831

Visita institucional a l'Ajuntament de Marganell

Visita institucional a l'Ajuntament de Marganell 1869