Es pot visitar del 5 d'octubre al 18 de novembre

Exposició fotogràfica "Catalunya, vista pels instagramers", al Palau Robert

El director de l'Agència Catalana de Turisme atendrà els mitjans el divendres 5 d'octubre, a les 12 hores

query_builder   3 octubre 2012 11:48

event_note Nota de premsa

Es pot visitar del 5 d'octubre al 18 de novembre

Exposició fotogràfica "Catalunya, vista pels instagramers", al Palau Robert

El director de l'Agència Catalana de Turisme atendrà els mitjans el divendres 5 d'octubre, a les 12 hores

Del 5 d’octubre al 18 de novembre, el Jardí del Palau Robert de Barcelona acollirà l’exposició “Catalunya, vista pels instagramers”, 241 fotografies realitzades per usuaris de la xarxa Instagram que aporten una mirada diferent i personal sobre Catalunya.
Les fotografies de l’exposició són les guanyadores del concurs organitzat per l’Agència Catalana de Turisme entre tots els usuaris d’Instagram que hi van publicar fotos de Catalunya amb el hashtag  #catalunyaexperience; a Instagram hi ha més de 52.000 imatges amb aquesta etiqueta que poden veure’s a la plataforma Statigram (http://statigr.am/catalunyaexperience) de l’Agència Catalana de Turisme.
L’exposició s’articula a través de vuit eixos temàtics: Barcelona; Catalunya, país de contrastos; Catalunya, país de creativitat; Catalunya, del mar Mediterrani; Catalunya, interior i Pirineus; Catalunya, país amb històriaCatalunya, país de gastronomia, i Catalunya, país de tradicions. Totes les imatges de l’exposició han estat escollides sota els criteris de qualitat, originalitat i sobretot representativitat d’allò que mostren.
Aquesta ha estat la primera vegada que una destinació turística de l’Estat ha utilitzat la xarxa Instagram per promocionar-se, i la iniciativa ha tingut tant d’èxit que altres destinacions turístiques espanyoles ja volen reproduir aquesta idea. A més del concurs i l’exposició, l’Agència Catalana de Turisme va organitzar el passat mes de juny un viatge amb onze dels instagramers més influents del panorama internacional per tal que promocionessin Catalunya amb les seves fotografies a través d’Instagram i d’ altres xarxes socials.
L’exposició, que compta amb el patrocini d’HP i Nivell Publicitari, s’inaugura el dia 5 d’octubre a les 18 hores, amb la presència del director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, i del director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.