El conseller Recoder visita barris de Martorell

query_builder   11 octubre 2012 12:11

event_note Nota de premsa

El conseller Recoder visita barris de Martorell

 
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha visitat el dia 10 d’octubre els barris de Buenos Aires i de Verge del Carme, de Martorell (Baix Llobregat), i s’ha reunit amb els seus representants, Juan Requena, de l’Associació de Veïns Buenos Aires, i Rafael González, de l’Associació de Veïns Verge del Carme).
Ajuntament de Martorell
 
Els representants de les associacions de veïns han exposat al conseller la realitat de cada barri, alhora que el conseller ha pogut constatar les obres que s’han fet i ha destacat la remodelació de les places i la instal·lació d’ascensors al barri de Buenos Aires, així com  el conjunt de les actuacions de rehabilitació “mercès a la complicitat de les associacions de veïns” –ha dit.
 
El conseller ha estat acompanyat per l’alcalde Salvador Esteve; el delegat del Govern a la demarcació de Barcelona, Salvador Jorba; el secretari d’Habitatge i Mobilitat Urbana, Carles Sala; el primer tinent d’alcalde, Xavier Fonollosa i una representació de l’equip de govern municipal.
 
El delegat ha constatat les millores de Martorell i ha dit que es nota que la ciutat compta amb  un bon alcalde amb majories per fer molt bona feina.