Territori i Sostenibilitat inicia l'última fase del nou enllaç de la C-17 entre Montcada i Reixac i Barcelona

query_builder   24 octubre 2012 11:43

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat inicia l'última fase del nou enllaç de la C-17 entre Montcada i Reixac i Barcelona

El Departament de Territori i Sostenibilitat inicia l’última fase de les obres per a configurar el nou enllaç a diferent nivell de la C-17 amb l’N-150, entre els municipis de Barcelona i Montcada i Reixac. A partir d’aquesta nit, es duran a terme tasques de pavimentació, en horari nocturn, per tal de posar en servei l’enllaç pròximament. Com a conseqüència d’aquests treballs, hi haurà restriccions de trànsit les nits d’avui dimecres 24 a divendres 26 d’octubre, i del dilluns 29 a dimecres 31 d’octubre.
El Departament de Territori i Sostenibilitat (TES) té en fase molt avançada d’execució les obres del nou enllaç entre la C-17 i l’N-150, entre de Barcelona  i Montcada i Reixac. Els treballs permetran suprimir l’encreuament a nivell existent fins ara, regulat per semàfors, i així, millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit en aquest àmbit.
 
Els treballs han comportat la construcció d’una rotonda al nivell de la intersecció actual per canalitzar els moviments més locals, alhora que s’ha aixecat el tronc central de l’autovia C-17, en un tram d’1 quilòmetre, per donar continuïtat al trànsit de pas.
 
Territori i Sostenibilitat inicia ara l’última fase de les obres; així, a partir d'aquesta nit, es duran a terme tasques de pavimentació per tal de posar pròximament en servei l’enllaç i, a continuació, començar els treballs d’acabats i d’urbanització que completaran l’obra aquesta tardor.
 
Aquestes tasques de pavimentació comportaran afectacions al trànsit, a partir de la programació següent:
 
  • Entre les 22h de dimecres 24 i les 6h de dijous, 25: es tancarà la C-17 a l’altura de l’encreuament amb l’N-150, en sentit Barcelona. Els vehicles es desviaran per l’N-150 i la C-58
  • Entre les 22,30h de dijous, 25 i les 6,30h de divendres, 26: es tancarà la C-58 en sentit Barcelona (entroncament amb l’avinguda Meridiana). Els vehicles es desviaran pel Nus de la Trinitat i la ronda de Dalt (sentit Llobregat).
  • Entre les 22 h de dilluns, 29 i les 6h de dimarts, 30: Es reduirà a un carril la C-17 en sentit Vic.
  • Entre les 22h de dimarts, 30 i les 6h de dimecres, 31 d’octubre: Es reduirà a un carril la C-17 en sentit Barcelona.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 54