Protecció Civil de la Generalitat: incidències per pluja (20.30 h)

query_builder   25 octubre 2012 21:03

event_note Nota de premsa

Protecció Civil de la Generalitat: incidències per pluja (20.30 h)

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté la prealerta del Pa INUNCAT per les precipitacions intenses que s'estan produint a Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona i que provoquen afectacions viàries i ferroviàries i que es perllongaran durant la nit i matinada fins demà matí. Poden evolucionar cap al nord afectant el litoral i prelitoral de Barcelona i Girona, tot i que ara es troben estancades al sud del país.
 
El telèfon d'emergències 112 ha atès un total de 45 trucades relatives a les fortes pluges al sud del país i per les quals s'ha posat en prealerta el Pla per Inundacions INUNCAT.
 
Amb origen al Baix Camp s’han rebut: 44 trucades.
Amb origen Alt Camp s’ha rebut 1 trucada.
Des de Riudoms, on han caigut més de 130 l/m2, s'han realitzat 11 trucades al TF 112 per diverses incidències relacionades amb vies afectades.
 
Des de les 18.00 hores Bombers de la Generalitat ha tingut una quinzena d’avisos a la Regió d’Emergències Tarragona. No hi ha cap sortida destacada, amb afectació personal. 
 
També s'han fet càrrec de traspassar el passatge d'un bus d'Hispano Igualadina que circulava per la carretera entre Botarell i Les Borges del Camp i que ha quedat entre dues rieres. Era l'autocar que feia el transport alternatiu per carretera del servei de trens aturats aquesta tarda per pluja.
 
Afectacions per pluja de trànsit segons el Servei Català de Trànsit:
 
  • La N-420 a Botarell, es dona pas alternatiu.
  • La TV-3101 a Riudoms està tallada.
  • La T-310 a Riudoms es dona pas alternatiu.
  • La T-314 a Riudoms es fan desviaments senyalitzats.
  • La T-704 a Aleixar, es dóna pas alternatiu.
 Afectacions ferrroviàries:
 
La circulació de trens entre Reus i Mora la Nova es troba aturada a causa de la pluja i el transport de viatgers en aquest tram s’està realitzant per carretera.